Fusies en overnames leveren naast kansen ook risico’s op. Natuurlijk, u kunt een groter marktaandeel opbouwen, uw productaanbod verbreden en nieuwe markten betreden. Wat kan er verkeerd gaan? Misschien een slechte match, waardoor uw bedrijf buiten zijn capaciteiten opereert. Of een botsing van bedrijfsculturen en onverenigbare branches en niches. En natuurlijk zijn fouten in een due-diligenceonderzoek de oorzaak van veel beschrijfschade. Dergelijke problemen wilt u voorkomen. Net zoals Company Brokers, dat daarom ervaren specialisten inzet bij fusies en overnames. Neem nu contact met hen op voor meer informatie.

Specialist in fusies en overnames nodig?

Hoe zien professionele fusies en overnames eruit?

Fusies en overnames vragen om een maatgerichte aanpak, maar evenwel om een slim stappenplan. Bij ons ziet deze er als volgt uit:

 1. Een strategiebepaling met vaste doelstellingen
 2. Een overnameprofiel (vaststelling van de onderneming, bedrijfsactiviteiten, grootte, regio, branche, financiering en koopsom)
 3. Een zoektocht naar uitsluitend geschikte kandidaten (uit een groot netwerk)
 4. Het aanschrijven van deze kandidaten
 5. Een waardebepaling en de onderhandelingen
 6. Een intentieverklaring met intentieovereenkomst
 7. Een grondig due-diligenceonderzoek
 8. Een goede afronding van de fusie(s) of overname(s)

Hierbij blijven wij altijd creatief en flexibel werken, zodat u het beste haalt uit uw fusie of overname.

Winnaar in fusies en overnames

In 2015 is Company Brokers nog genomineerd voor ‘Fusie & Overname Adviseur van het Jaar’, uit ruim 200 overname-experts. Wij zijn genomineerd voor onze bijzondere prestaties op het gebied van dealmaking voor diverse klanten. Met trots zet ons team deze kwaliteit voort, tijdens de begeleiding van en het adviseren bij alle soorten fusies en overnames, voor bedrijven in uiteenlopende branches.

Slimmer en flexibeler

Voor fusies en overnamen werken wij met teams. Hierdoor heeft u beschikking over de expertise van niet een maar twee ervaren bedrijfsmakelaars. Deze manier van werken is goed voor zeker 20 succesvolle bedrijfsoverdrachten per jaar. Ook u bent welkom om te profiteren van dit team en hun uitgebreide netwerk van juristen, accountants en andere specialisten.

Waarom Company Brokers?

 • Speciale ervaring in fusies en overnames
 • 15 jaar ervaring in de markt
 • Breed netwerk van financiers, (ver)kopers en specialisten
 • Samenwerking met professionele juristen, fiscalisten en accountants
 • Veelzijdig actief in Europa
 • Actief lid van brancheorganisatie BOBB
 • Persoonlijk en discreet
 • Twee partners per dossier
 • Bekend met de markt, processen en partijen