Wilt u uw bedrijf verkopen? Onderzoek van ING toont aan dat ruim 95% van de bedrijfsovernames het succes verhoogt: zowel de strategie als marktpositie van het bedrijf verbeterd. Na de financiering maakt een bedrijf in de regel vanaf de eerste dag winst. Met uiteenlopende partijen op de markt is het belangrijk een goede kandidaat te vinden. Wilt u de beste kans maken om uw bedrijf succesvol te verkopen, schakel dan de hulp in van een professionele bedrijfsmakelaar. Vraag gratis advies aan Company Brokers.

Advies voor het verkopen van uw bedrijf

 

Hoe verkopen wij uw bedrijf?

Het verkopen van uw bedrijf is complexe materie: wat is verstandig bij de presentatie, vraagprijs, cijfers en fiscale en juridische zaken? Met welke partij krijgt u de financiering rond? Hoe krijgt u alle betrokkenen – de verkoper, koper en adviseurs – op één lijn? En bovendien: wie reguleert de emoties die komen kijken bij het verkopen van een bedrijf? Het antwoord: met een enorm netwerk, deskundigheid, ervaring en een flinke dosis creativiteit. Dat kenmerkt Company Brokers.

Bedrijf verkopen met maximale opbrengst

Net als u wil Company Brokers het maximale uit uw bedrijf halen. Zonder ingewikkelde rapporten en exclusieve contracten. Wij ondernemen liever actie en worden graag afgerekend op een succesvolle transactie. Pas dan brengen wij onze succesfee in rekening, een bescheiden percentage van de opbrengst. Bovendien zult u uw bedrijf voordelig verkopen omdat wij in-house-specialisten hebben. Zo houden wij uw juridische kosten laag tijdens en ter afronding van de overname.

Voor ondernemers, door ondernemers

Company Brokers bestaat niet uit buitenstaanders maar ervaren ondernemers die als directeur of DGA hebben gewerkt bij MKB-bedrijven of grote internationale ondernemingen. Hierdoor hebben wij een uitstekend begrip van de branche. Bovendien begrijpen wij hierdoor uw bedrijf en doelstellingen als geen ander. Niet één maar twee ervaren adviseurs treden op als dealmaker en regisseur tijdens het gehele proces.

Deskundig en gecertificeerd

Bemiddeling en begeleiding bij het verkopen van bedrijven is een vak apart. Voor Company Brokers is het vooral dagelijkse werkelijkheid: per jaar verzorgen wij circa 20 succesvolle overnames. Wij zijn aangesloten bij de BOBB en besteden al onze tijd aan professionele activiteiten in de branche. Wij overzien en voorzien dan ook alle aspecten van uw traject. Indien nodig schakelen wij specialisten op specifieke deelterreinen in.