Een bedrijfsovername is een complex proces. U wilt hier goede zorg aan besteden. De presentatie, vraagprijs, cijfers en uiteenlopende juridische en fiscale zaken moeten allen op orde zijn. Bovendien spelen emoties een rol. Daarom heeft u als ondernemer deskundige begeleiding nodig, van mensen die juist wél dagelijks te maken hebben met bedrijfsovernames. Die zowel de moeilijkheden als de mogelijkheden zien. Dat zijn de mensen van Company Brokers.

Als ex-ondernemers beheersen wij niet alleen de zakelijke kant, maar ook de kunst om alle betrokkenen met de neus één kant op te krijgen en te houden: de koper, verkoper en adviseurs. Met daadkracht, discretie en persoonlijke aandacht. Want alleen dat zorgt voor een succesvolle bedrijfsovername. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Meer weten over uw bedrijfsovername?

Doelgerichte en voordelige bedrijfsovername

Van Company Brokers krijgt u geen eindeloze rapporten of ingewikkelde, exclusieve contracten. Liever zetten wij direct de nodige stappen tot uw succes: de aankoop of verkoop van uw onderneming. Hiervoor brengen wij pas na de transactie een succesvergoeding in rekening. Deze bestaat uit een bescheiden percentage van de opbrengst.

Bovendien hebben wij diverse specialisten in huis, zodat wij in staat zijn om specifieke kennis en kunde meteen in te zetten. Hierdoor zijn wij in staat om uw juridische kosten tijdens en bij de afronding van het overnametraject te beperken. De bedrijfsovername levert u dus de maximale opbrengst op.

Wat komt er kijken bij uw bedrijfsovername?

Uw bedrijfsovername is een uniek project en zal dan ook vragen om een persoonlijke begeleiding. Met onze specialistische kennis en ervaring leiden wij u professioneel door alle fases. Ook brengen wij u waar nodig in contact met de beste fiscale en juridische adviseurs. Een niet te onderschatten factor is tevens het beheersbaar houden van de processen en emoties. Belangrijke stappen waarmee Company Brokers u helpt:

  • Waarderen van de onderneming
  • Opstellen van een informatiememorandum
  • Inventariseren van geschikte kandidaten
  • Benaderen en aandragen van kandidaten
  • Voeren van onderhandelingen
  • Opstellen van de intentieverklaring
  • Faciliteren van de due-dilligence-opdracht
  • Afronden van de overdracht

Selectie voor uw bedrijfsovername

Voor uw bedrijfsovername beginnen wij direct met het aandragen van kandidaat-(ver)kopers. Ook deze werkwijze is gericht. Wij willen u uitsluitend geschikte en serieuze kandidaten voor het bedrijfsovername traject voorleggen. Hiervoor putten wij uit ons even grote als diverse netwerk van (ver)kopers. Een effectieve manier om u met de juiste partij in contact te brengen en te begeleiden naar een succesvolle transactie.