Het kan een inspirerende vraag zijn: wat is mijn bedrijf waard? In zijn bestaan is uw bedrijf misschien gegroeid, gekrompen of op een andere manier veranderd. Wat zegt dat over de marktpositie, het klantenbestand en de werknemers? Wat zijn de voorgaande investeringen nu waard? Voordat u hierover zinnig kunt verder denken, bijvoorbeeld over de opbrengsten en wat u hier mee kunt doen, wilt u zoveel mogelijk zeker weten. Daarom stelt u uw vragen aan Company Brokers, dat altijd voor een helder antwoord zorgt.

Wat is mijn bedrijf waard? Krijg direct antwoord

Waardevolle service

Company Brokers is volledig gespecialiseerd in bedrijfsovernames. Dankzij jarenlange ervaring in de bemiddeling bij het verkopen en aankopen van en participeren in diverse bedrijven, weet Company Brokers nauwkeurig antwoord te geven, zeker op uw belangrijkste vragen zoals ‘Wat is mijn bedrijf waard?’ Hiervoor bieden wij u geheel kosteloos een professionele waardebepaling. Ook brengen wij u in contact met de juiste partijen. Op deze manier hebben wij vele bedrijven met slechts 10 tot vele tientallen en honderden werknemers geholpen, bij overnamesommen tussen de € 400.000 en € 30 miljoen.

Wie zegt wat mijn bedrijf waard is?

Bij Company Brokers wordt u bijgestaan door een team dat bestaat uit professionele makelaars en een eigen secretariaat. Vraag u het aan ons: wat is mijn bedrijf waard? Dan kunt u rekenen op een onderbouwd antwoord. Wanneer expertise in een speciaal deelgebied nodig is, schakelen wij externe partners in. Dit zijn bijvoorbeeld fiscalisten, accountants en juristen.

Wat is mijn voordeel? Wat is mijn bedrijfsovername waard?

Als ondernemers begrijpen wij wat u zoekt. Dit zijn zeker geen lange voorbereidingen en ellelange rapporten. Het gaat immers gewoon om specifieke antwoorden, zoals de juiste inschatting van de waarde van uw bedrijf. Natuurlijk gaat het daarna tevens om het vinden van geschikte kandidaat-kopers. Maar wat wij ook doen, uw kosten blijven beperkt dankzij ons no-cure-no-pay-principe. Zo heeft u bij ons minimaal kostenrisico. Dit betekent dat wij volledig toegewijd zijn aan het klantenresultaat.

Wat komt er na ‘Wat is mijn bedrijf waard?’

Bent u klaar met vragen en is het tijd voor actie, dan gaan wij meteen voor u aan het werk. Om alle ingrijpende veranderingen en investeringen verantwoord te volbrengen, werken wij met een flexibel maar globaal stappenplan, met daarin de voorbereiding voor uw verkoop, het opstellen van een strategisch plan, het waarderen van uw onderneming (‘wat is mijn bedrijf waard?’), het maken van een informatiememorandum, het inventariseren van goede kandidaten, het benaderen van deze kandidaten, het voeren van de onderhandelingen, het opstellen van de intentieverklaring, het due-dilligence-onderzoek en het afronden van de overdracht.