Een bedrijfsopvolging maakt u niet altijd mee. Logisch dat u vragen heeft en begeleiding bij de totstandkoming van dit delicate proces. Immers gaat het vaak om familieleden, die het bedrijf moeten overnemen en leiden. Des te meer reden een even ervaren als gespecialiseerde bedrijfsmakelaar in te schakelen. Zo laat Company Brokers zich zonder meer omschrijven, met zijn jarenlange ervaring in het begeleiden bij en adviseren over bedrijfsopvolgingen. Vraag ons om meer informatie, neem nu contact met ons op.

Hulp bij uw bedrijfsopvolging nodig?

Alles over bedrijfsopvolging

Wat komt er allemaal kijken bij een bedrijfsopvolging? Hoe steekt iets als de bedrijfsopvolgingsregeling precies in elkaar? En hoe zit het met het ondernemingsvermogen en het beleggingsvermogen? De preferente aandelen, testamenten en overbedeling? Het afrekenen van het aanmerkelijk belang en de bedrijfsopvolgingsregeling die moet zorgen voor een gedeeltelijke vrijstelling bij de vererving van ondernemingsvermogen? En is uw opvolger genoeg in staat de bedrijfsvoering op zich te nemen bij onvoorziene omstandigheden? Hierover adviseren de specialisten van Company Brokers u uitgebreid, vanuit de jarenlange ervaring en expertise van niet één maar twee gedreven bedrijfsmakelaars!

Bedrijfsopvolging volgens Company Brokers

Net als u willen wij uw bedrijfsopvolging graag vlekkeloos zien verlopen. Hiervoor zetten wij alle nodige stappen. Met daarbij de beheersing van de menselijk aspecten, die onlosmakelijk verbonden zijn met het wel en wee van uw organisatie en familie. Zelfs het gladstrijken van emotionele obstakels hoort dus bij uw bedrijfsovername. Daarom werken op maat, maar wel volgens een globaal stappenplan waarin alle noodzakelijke hoofdonderdelen aan bod komen: van de waardebepaling tot en met de dagelijkse leiding over uw bedrijf en alle fiscale en financiële afhandelingen.

Uw bedrijfsopvolging is het waard

Het team van Company Brokers beschikt over jarenlange ervaring in bedrijfsovernames. Al sinds 2004 bemiddelen, adviseren en regelen wij alles bij de verkoop en aankoop en van diverse bedrijven in uiteenlopende branches, waaronder ook familiebedrijven. Zo hielpen wij bedrijven met één tot tientallen of honderden werknemers, variërend met overnamesommen tussen de € 400.000 en € 30 miljoen. Hierdoor is Company Brokers altijd in staat maatgerichte oplossingen te formuleren in iedere situatie. Wij hebben dan ook direct antwoord op uw specifieke vragen. Een bedrijfsopvolging verdient dat. Neem daarom nu contact met ons op en regel alles tot in de puntjes.